Calçotades, ho posem nosaltres o ens ho portes tu?

Calçotades Les calçotades son un menjar típic de la provicincia de Tarragona, originaries de la comarca del Alt Camp. Consisteixen a menjar calçots (un mena de cebeta) escalivats amb salsa de "romesco" i carn a la brasa con fesols. Peró a més a més d'un menjar, la calçotada és també una excusa per a reunir a família i amics al voltant de la taula.

Per això, a

casa de las

letras
pensem que les calçotades son per estar tranquils. Relaxar-se, disfrutar de la companyia, sense tenir que preocupar-se pels ritmes d'un restaurant. Així que, ¿per qué no aprofitar la teva estança a la nostra casa rural per celebrar una trobada amb la teva família o amics i degustar el tradicional menú de calçotada?.

Nosaltres ens ocupem del foc, i us portem el menjar a la mateixa casa a la que us allotgeu. Així podreu tenir una sobretaula tranquila mentre els nens juguenn a la seva habitació o veuen la tele al sofà o corren pel poble. I els grans, a disfrutar del café i la tertulia com a casa.

I si ho preferiu, porteu vosaltres el menjar i nosaltres fem el servei de BBQ: prepararem la llenya i farem el menjar a la hora que ens digueu.

>> MÉS PROPOSTES

 Preus:
Menú calçotada: 24 €
Menú calçotada infantil: 10 €
Servei BBQ: 30 € (per casa)
Només per a persones allotjades, i segons disponibilitat. IMPRESCINDIBLE reserva previa.
 Menú calçotada (per persona)
25 calçots amb salsa romesco
Pa torrat amb all i tomaquet
Llonganissa amb fesols
Carn de xai a la brasa
Postre
Vi negre i aigua
 Servei BBQ:
Si ho prefereixes, pots portar el menjar que desitgis i ens encarreguem de fer la BBQ per a que no us hagueu de preocupar. Simplemente cuinarem amb llenya els calçots i la carn que ens porteu
També ens podem encarregar de comprar per a tu una part del menú, per exemple, calçots amb denominació d'origen. Consúltans, ens adaptems al que necessitis.