Façana de la casa rural El paller
Apartaments rurals de lloguer al Matarranya,
al costat de la Terra Alta i els Ports de Beseit.

casa de las

letras
, una casa rural de lloguer íntegre en un entorn natural i rural únic, la comarca del Matarranya (Terol, Aragó), davant el marc incomparable dels Ports de Beseit i a tocar de la Terra Alta (Tarragona, Catalunya).

Vine i visita pobles amb encant com Horta de Sant Joan, Beseit, Vall-de-roures, La Fresneda o Calaceit. Respira la calma de petites poblacions com Lledó.

Disfruta de les excursions en bicicleta per la Via Verda o realitzant senderisme pels sorprenents paratges del Parc Natural Els Ports de Beseit.

Relàxat remuntat un dels nombrosos rius que transcorren per la nostra comarca. O senzillament passeja escoltant l'etern so de l'aigua.

La casa rural, la millor alternativa d'allotjament al Matarraña i la Terra Alta.

Propostes destacades:

Concurs: #filosofiadomestica

El Centre Cívic del Besòs organitza un concurs de filosofia domèstica en 120 caràcters, enmarcada a la Festa de la Filosofia que promou l'Ajuntament de Barcelona. I el premi son dues nits per 4 persones a

casa de las

letras
. Us donarem més detalls molt aviat.

Febrer i març: calçotades

Aprofita aquests mesos per fer una escapada rural i disfruta d'una "calçotada" amb la teva família o amics. T'ho posems fàcil. Menú: 25 €. >> Més informació