Filosofia domèstica: una proposta del Centre Cívic Besòs

Centre Cívic Besòs

Ens hem afegit a la original idea del Centre Cívic Besòs, que proposa escriure en 120 caracteres "reflexions particulars, aquells pensaments d'estar per casa que defineixen la vostra manera de ser, pensar i actuar".

Perque al final, tots som filòsofs: una bona manera d'acostar-nos la filosofia a la porta de casa.

L'actividad s'enmarca dins de la iniciativa de la Festa de la Filosofia, promoguda per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona durant el mes d'abril, i del cicle "Les mil i sis", dedicat a les paraules que es comparteixen.

Podeu enviar els vostres pensaments mitjançant Twitter (@ccivicbesos hashtag #filosofiadomestica) o correu electrònic (informadors@ccbesos.org) o passar pel Centre Cívic Besòs i escriure-ho a mà. Recepció de missatges fins el 25 de març.

No us oblideu de fer-vos seguidors de @ccivicbesos i de @casadelasletras a Twitter, per a que poguem posar-nos en contacte amb vosaltres.

A més a més d'una exposició amb alguns d'aquests pensaments, que es celebrarà al Centre Cívic Besòs durant la primera quinzena d'abril, sortejarem entre tots els participants una estança de dues nits per a quatre persones a

casa de las

letras
.

Podeu consultar les bases de la convocatoria a Internet.

Gràcies a la Marta, a l'Albert i a Tasca per la invitació a participar en aquesta original proposta ;).

>> MÉS PROPOSTES

Ens ajudes a acostar la filosofia a tothom?

Comptem amb tu per fer arribar la filosofia a tots els racons, difonent la iniciativa #filosofiadomestica.

Per agrair-t'ho et donem la benvinguda a

casa de las

letras
amb un descompte:
  • Per cada dia que retuitegis els nostres missatges sobre #filosofiadomestica tindràs un 1% de descompte.
  • Per cada divendres que recomenis com a #FF (FollowFriday) a @casadelasletras, fins el 25 de març, acumules un 2% addicional.
  • Pots acumular fins a un 25% de descompte, anirem sumant les teves contribucions.
  • Els descomptes acumulats son aplicables a les estances realitzades durante el mes de maig (segons disponibilitat, no triguis a fer la teva reserva).
¿Oi que és senzill?