Skip to main content

Propostes per recorrer les ruines iberas i els seus museus al Matarranya i els seus voltants

Descarrega la guia en PDF per tenir informació detallada (EN CASTELLÀ):

Els ibers han tingut una important presència al Matarranya i la Terra Alta, amb nombrosos vestigis excavats i centres d’interpretació visitables. Una visita a tot el passat iber de la zona requeriria dies i probablement només fos de l’interès d’alguns especialistes en el període.

En la nostra guia sobre els ibers trobaràs algunes propostes per a que puguis organitzar les teves visites en funció del teu interès i el temps que vulguis dedicar-li a aquest aspecte de la nostra cultura, tant si vols fer-te només una idea amb mig matí com si prefereixes fer recorreguts que omplin 4 dies sencers.

Aquestes són les nostres propostes, dues rutes a el costat de casa (1 i 2) i tres més a aproximadament una hora de distància (3, 4 i 5), acompanyades de suggeriments a la zona per poder fer sortides de dia sencer (ja que vas més lluny, aprofita el dia ;).

  1. Queretes i Calaceit, cor de l’Matarranya iber. Visita 1/2 dia llarg (5-6 h).
  2. Massalió i Vall del Tormo, origen i fi de l’món ibèric. Visita 1/2 dia (4-5 h).
  3. La ruta comercial de l’Ebre: la Moleta de l’Remei (Alcanar). Visita 1/2 dia llarg (5 h) + altres propostes opcionals a la zona.
  4. En terres sedetanas: Parc Arqueològic del Cabo (Andorra). Visita 1/2 dia llarg (5 h) + altres propostes opcionals a la zona.
  5. Azaila: jaciment de Cabezo d’Alcalá. Visita 1/2 dia (3 h) + altres propostes opcionals a la zona
Descarrega el PDF (en castellà)

I si necessites més detalls sobre qualsevol activitat, escriu-me:

Noemí 685 317 997
info@casadelasletras.es

Open chat
1
Hola, en què puc ajudar-te?