Fachada principal de la casa rural El Paller

El Paller

8-11 places

Casa rural amb encant al Matarranya, de 160 m², amb un pati exterior de 25 m². Respectant al màxim la seva configuració tradicional, aquest antic paller s’ha reconvertit en una espaiós habitatge amb ambients oberts i diàfans.

La sala central conserva la seva alçada original de més de 6 m., amb sostres inclinats de fusta i espais a diferents nivells.

Una àmplia vidriera oberta al pati exterior amb barbacoa aporta lluminositat sense renunciar a la privacitat.

Per dormir, l’habitatge compta amb dues habitacions dobles: una és suite i a l’altra es conserva l’antic trull. També té una habitació quàdruple, amb lliteres i ampli espai de jocs, pensada pels més petits.

+ info

La Trullola

4-5 places

Habitatge de 90 m², sempre fresc a l’estiu gracies a les parets de pedra de 60 cm de gruix, i amb un pati exterior de 18 m² amb barbacoa d’obra. Al pati s’ha respectat i conservat l’antiga “trullola”.

A la planta baixa, trobem també un ampli menjador-cuina i un petit bany.

A la planta superior es troben dues habitacions dobles i un bany complert, on també s’han conservat els sostres originals amb les velles bigues de fusta.

Una casa rural amb encant al Matarranya per gaudir de les teves vacances.

+ info

Les Roques

4-5 places

Amb els seus 90 m², Les Roques es una casa rural amb encant al Matarranya, situada a les dues plantes superiors de la casa rural.

L’ampli menjador-cuina s’ha ubicat a l’última planta per aprofitar les meravelloses vistes del Matarranya i els seus voltants: les Roques d’en Benet, Horta de Sant Joan i els Ports de Beseit.

A l’hivern, la xemeneia aporta calidesa i encant addicional als sostres inclinats de fusta.

L’apartament en lloguer compta també amb dues habitacions dobles i un bany complert, que conserven les bigues originals de fusta i el sostre amb voltes.

+ info

Consulta disponibilitat i reserva ara